Галерия
„Сигурност в работата ни дават натрупаният с годините опит и професионализъм на целия екип, както и фактът, че успяваме да отговорим на изискванията на клиентите си.”
Стоян Стоянов

„Можем да Ви уверим, че ще продължаваме да работим все така упорито, бързо и качествено, удолетворявайки желанията на всеки наш клиент.”
Добрин Байрактаров
Добре дошли
В Пластформ ООД разполагаме с производствено оборудване на световно известни фирми. Машините ни за раздуване на флакони са с 1 и 2 станции и със 1 и 2-гнездови матрици, а производителността им е от 300 до 1300 флакона на час. Капачките изработваме с машини за леене под налягане (шприц-машини) на BATTENFELD, ENGEL, KRAUSSMAFFEI и ARBURG със сила на затваряне от 80 до 120 тона.
През 2008 г. беше пусната автоматична линия SACMI за капачки 28 мм с пластизол и капачки 30/25 мм, които се произвеждат чрез формоване с пресоване (compression molding). Към линията е свързана и машина за ротационен тампонен печат.
Големият брой съвременни машини, добрата техническа поддръжка и отличната квалификация на нашите работници ни позволяват да постигнем висока производителност и качество на изделията. Годишният капацитет надхвърля 60 милиона раздувни изделия (флакони, туби, кутии) и над 250 милиона капачки. Изработваме опаковки:
- от HDPE и PP с вместимост от 30 мл до 5 литра
- от PVC с вместимост от 20 мл до 1 литър
- капачки от HDPE и PP за комплектоване на изделията ни от всички продуктови групи
- капачки от PP 28 мм с пластизол от HDPE 30/25 мм за флакони и бутилки от РЕТ

В "Пластформ" ООД разполагаме със собствена инструментална база, в която изработваме шприц-матрици и бласт-форми (както за нашите нужди, така и по външни поръчки). Работим с най-съвременни металорежещи машини: стругове, цифрово-програмно управляеми фрези на фирмите DECKEL и DMG (с 3 и с 5 оси), шлифоващи машини, обемна ерозийна машина марка SODICK.
Качеството на произвежданите инструменти отговаря на европейските и световните стандарти.
Всяка партида произведена от нас продуция е придружена от сертификат за качество. Нашите клиенти са фирми сертифицирани по ISO. Предоставяме техническа документация, необходима за патентна защита на изделието.
Благодарение на централното географско положение на Габрово и съществуващата пътна мрежа, сме създали оптимални логистични схеми за доставка до клиентите си в цялата страна.

Този сайт е собственост на Пластформ • ООД
Габрово, 5300 Тел.: +359 66 810310 Факс: +359 66 800679